Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 TSI 125 bg Leon - 1.9 TDI 105 bg DSG Volkswagen Caddy

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
10 km'lik bir yarışta hangisi geçer? ve neden?
 
TSI geçer çünkü ilk hızlanmada da son hızda da TSU önde gider

Denemesini yaptık caddy geçti deme abi:)
 
büyük bir iddia var ortadada... kapışmadık daha büyük konuştu geçerim diye hadi kalk dedim kalkmadı.. sözde kaideye bile almadı.. leonrider serhat ile telde görüştüm caddy geçer dedi :D bende diyorumki geçerim.. Şimdi sizlerede soruyorum.. :) Ama gerçekten mantıklı olan cevap istiyorum... onda tork ve hacim yüksek, bende bg yüksek..
 
otobanda tabiki leon 220-230 km görürsün o mesafede o araç o hıza ulaşabilirmi bilmem çok zor + dsg son hızda 5-10 km düşük olacaktır... ama tabi öle bi boş yol nerden bulunucak kapışma için 10 km
 
trafikte yapılacaksa tsi alır, ama bomboş yolda pek emin olamıyorum
trafikte 2-3 ara hızlanmaya bakar çünkü olay, tsi o koşullarda ayırır
 
şöyleki caddy son hızda leonu geçer, leonun max. yapabileceği hız 220 km, benim araç zar zor görüyor hatta bu hızı caddy en az 220 km yapar hacmi büyük ki bu hıza ulaştıgınıda gördüm zaten dahada var diyor ama ne kdr doğru bilmiyorum..
 
trafikte yapılacaksa tsi alır, ama bomboş yolda pek emin olamıyorum
trafikte 2-3 ara hızlanmaya bakar çünkü olay, tsi o koşullarda ayırır

çok zor bi ihtimal olamaz demiyorum ama ne bilim o araçta chip falammı var senin lastik ve jant faktörü var hızını keser :eek:key:
 
tsi geçer..benzin faktörünü unutmamak lazım..birileri büyük konuşur ama büyük lokma yememelidir..
kedi nin ağırlığını unutmayınız
 
bence de tsi hertürlü alır gibime geliyor.
 
Dizeller uzuna gitme konusunda biraz aciz.
Ki zaten bu 2 araç nasıl denenirse denensin bence TSI geçer. TSI geçilirse, orijinal jant lastiklerini takıp tekrar denemekte fayda var.
 
Geri
Üst Alt