Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 pd tdi 3 cylinder dyno run

valla benım araba 75 hp 1.4 16 v ben yazılımlı 80 hp ıbıza tdı ıle cok rahat gıdıorum:D yazılımsız ıle ayrıyıyorum:D
 
kardeş kardeş gideriz işte, daha ne:D
bahsettiğin ibiza kaç hp idi peki?:)
ayrıca biri 6v-3 silindir-mazot yakıyor,diğeri 16v-4 silindir-benzin yakıyor:D
50liralık yakıtla kaç gidiyorsun:eek:
ailemle birlikte kullandığım için aracı dumanlı-drag map yükletmedim tabii ki,performans-esneklik artışının yanında yakıttaki düşüş yanıma kar kaldı;)
sizin gibi atmosferikleri rampa yukarı görmek isteriz puhaha
 
bu yaziliminiz custom yani anladigim kadariyla. hazirlayan firma kim acaba?

bende yazilim yaptirmayi dusunuyorum aracima; fakat max hp bana da az geldi. ancak bahsettigin etkenler az olmasinin bir sebebi olabilir ama 97hp yine de 108 hp alinabilen bir motora gore az. bende su anda 11.600km deyim ve 2-3 ay icinde yazilim yaptirmayi hedefliyorum. yazilim sayesinde egr iptal ettirmek isi hosuma gitti, boyle oldugunu bilmiyordum :) onun da + guc saglamasi lazim.
 
egr iptalinin hp artısı şöyle olur; egr iptal edilmeyip de ileride emme manifoldunu,enjektörleri,sübap yataklarını saracak kadar kurum yaptırır zamanla motora,bu da haliyle güç kaybı.. iptal edilerek eksoz gazı emme manifolduna çekilmemiş ve kurumlanma minimuma indirilmiş olur,beygirler yerinde durur:)
ayrıca dyno çıktısında tarih ve saat hariç herşey doğru,ortam ısısına-nemine de bakarsak 97 çıkması gayet normal,garajın önü dolayısıyla da aracın önü kapalı ölçüm yapıldı,kaputu bile açmak aklımıza gelmedi..ayrıca çıktının üzerinde firma ve internet sitesi de var(amacım reklam değil,soruya cevaptır).. eksozun altındaki yerdeki ize de bakarak sıcak hava çekmekten nasıl duman attığını farketmişsinizdir,yolda giderken bu kadar atmıyor.. bence sağlıklı olarak bu değerler alınabilir,daha fazlası için dereceli egzantrik,cai,kat iptali,turbo upgrade,bunlara görede mapping.. superchipsin grafiklerine baktım da çok dalgalı,ölçüm metodundan mı bilemiyorum? ayrıca neden bhp olarak yazılmış.. 1 bhp esşit midir 1 hp??
 
bence sağlıklı olarak daha fazla güç çıkabilir..
 
gazıhan ın yazılımları daha ılımlıdır sınırlar zorlanmaz benım takıp ettıgım kadarıyla,yazılım oncesı olcum yapılmadıgı ıcın 80bg yı baz olarak almamak gerekır,belkıde aynı dynoda araba 70bg verıcektı ? Zaten bulunan ortamda ne fan var ne araba acık alanda,butun dezavantajları yasamıs arkadas o olcume gore de 97bg kotu b deger degıl bence.Daha dogru olcum yapabılcek b dynoya cıkarsan daha tatmın edıcı sonuclar alabılırsın bence.grafık olarak da bence guzel dalgalanmalar olmaması
 
Geri
Üst Alt