Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.2 TSI Leon vs 2004 model 1.6 VVT-I Corolla vs 2010 model 1.6 Jetta

abi sizin dediğiniz corollayla benimki farklı galiba.. onu biliyorum göstergelerde fark var sizin dediğinizde.. 2004 model hatchback yeşil ön konsolu ve göstergeleri yukarda bitiyo.. video bulursam eklicem sizin dediğiniz 1.6 corollaları biliyorum onlar çok iyi gidiyo :) 1.4le kafa kafaya gider arıorm şuan videoları :)

benim dediğimin göstergeleri böyle :
http://www.youtube.com/watch?v=6N2-jQfb538 bunun hatchback kasası işte

onunda aynısının sedanı vardı bende :D 4 kasa corolla kullandım :) bu kasada tüm hepsini geçer 110bg.. ilk kalkışlar vs bilemem ama 10 km lik bir yarışa girseniz uzar gider yinede. sıralamam yinede aynı yani :)
 
1.2 tsi leon kullanıcısı olarak tabikide hızlanmada leon olur.düz yolda geride kalmaya başlar....
 
10km lik yarışa girmem :) 10km olursa birazda şöförlük etki eder arabalar değil :) ama ara hızlanma filan deneriz.. ki ara hızlanmada leon bırakmaz yüksek süratte de corolla alır bence.. jetta o 2sine yanaşmakta zorluk çeker :)
 
sen fazla gaza gelmişsin Murat, başka arabaları yemeyi içmeyi bırak aracının keyfini sür bence. Performans odaklı bir makine değil ekonomi odaklı bir makine alıyorsun. Performans seçtiğin araç yanlış, daha arabayı almamışsın yol yakınken değiştir cupraya geç :D:D
 
adam arabanın içindeki moturu bilmio sonra leonu geçtim die şekil yapıoo. o onda herşey bitioo:D
 
abi performans için filan değil ya :) çok gezdiğim için ekonomik ve eski aracıma göre iyi giden bi araç tercih ettim pişman olmicağıma da eminim :D dizeli sevmediğim için 1.2 TSI aldım. Daha doğrusu babam aldı bana kalsa 1.4 alırdım.. Az yakıyo ama gidişi de fena değil yani.. Arkadaşlarım çok konuşuo da 1.2 o kasayı kaldırmaz ne gidicek yerim seni filan diyolar bende merak ettim sonuçta bu sınıf 1.6 araçlara bindim kullandım o kadar iyi giden araçlar değil.. Bende sizlere soruşturayım dedim.. Abi yol yakınken demişin de. Geç kaldın arabam yarın geliyor bayiye :) mutluyummmm :D
 
leon ara hızlanmalarda hepsine kafa tutar bence de. ama yine de çok fazla performans bekleme güzel tercih yapmışsın hayırlı olsun
 
hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız sorunsuz binmek nasip olsun.
 
sana bir kıyak geçicem :D yeni aldığım otohaber test yıllığındaki verilerden :)

iki araç biri skoda yeti 1.2 tsi dsg diğeri 1.6 dual vvti corollla ikiside otomatik. ikiside son model. ikiside otomatik şanızıman D konumunda denenmiş. yetinin sınıfından dolayı sahip olduğu aerodinamik dezavantajıda dahil ve corolla 1285 kg yeti 1375 kg olduğu halde esneklik verileri:

yeti :

60-100 = 6.38 sn (D de)
80-120 = 8.58 sn (D de)

corolla =

60-100 = 7.28 sn
80-120 = 9.38 sn

1.2 tsi motor küçümsenecek bir motor değil. çok güzel bir motor. ara hızlanmalarda özellikle piyasadaki arabaların büyük kısmınıda zorlayabilecek bir motor. insanların dolmuşlarını alaycı tavırlarını bırak hiç sallama. gün gelir ummadıkları anda onlar devir çevirmek için vites düşmekle zaman kaybederken sen yanlarından geçer gidersin anlarlar 1.2 ne oluyor :) o arkadaşlarının alayındanda az yakarak gezdiğini gördükçede onlar seni kıskanacaklar emin ol belkide ileride onlarda gidip senin aracından alacaklar:) tecrübe ile sabit.

1.6 vvti corollaya gelirsekte. serbay bence biraz abartıyor o arabayı bende kullandım. tek numarası aşırı hafif dandik şasesi. 1100 kg lık arabayla güzel performans verileri alabilmek için yüksek mühendislik ürünü motorlar kullanmak gerekmiyor.
 
ya pekı bırsey sorucam 207cc duz vıtes hakkındakı yorumlarınız nelerdı?? 1.4 tsi ve 207 cc ?
 
Geri
Üst Alt