09.06.2013 Hasan Tan cocuk yuvası piknik resim ve videoları..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lejyoner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok katılmak istediğim bir organizasyondu. giden herkesin yüreğine ve ayağına sağlık.

Güzel bir Organizasyondu emeği geçen herkese çok teşekkür ederim çabaları olan herkese çok teşekkürler özelliklede [MENTION=4557]YEKTA[/MENTION] abiye gelmesin den dolayı ufak bir çocuğu olmasına rağmen sabahın köründe çıkıp gölcükten istanbul 'a kimsesiz çocuklar için geldi ... dibimizde olupda gelemeyenlere rağmen...Teşekkürler [MENTION=5017]Absolut[/MENTION] , [MENTION=3347]Lejyoner[/MENTION] , [MENTION=4]kfy[/MENTION] :hosgeldin:🙂🙂🙂🙂🙂

Bunlarda benim elimde olanlar çok resim çekemedik ama çeken herkez eklesin resimleri.
[MENTION=4557]YEKTA[/MENTION] abi son resmini koymuyorum. 🙂

Yanlız benim aklım hala orada biz konvoy yapmısken arkadan bir sarı kia ceed geldi ya tek kapılı blow off vardı bize bulastı ben sanki yekta abinin o adamın onune kırıp kavga ettiğini gördüm yanlısmı gördüm 😀 beni cok sinir etti ya o aramıza girip konvoyu bozuyordu . [MENTION=4557]YEKTA[/MENTION]

Güzel bir Organizasyonu da alnımızın akıyla dört dörtlük yaptıgımızı düşünüyorum emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt