feda
Kayıtlı Üye
ne demek abi benim için zevkti yeterki böyle organizasyonlar olsun cocuklar sevinsin ben hizmetkarları olayımkemal kardeş emegin çok geçti allah razı olsun
ne demek abi benim için zevkti yeterki böyle organizasyonlar olsun cocuklar sevinsin ben hizmetkarları olayımkemal kardeş emegin çok geçti allah razı olsun
Senin güzel gönlün yeter kardesim eksik olmagidenlerin katılanların ve özellikle de düzenleme için @Absolut Barış kardeşime teşekkürlerimi sunarım. kalbimiz ve gönlümüz sizlerle beraberdi. aranızda olamadığımız için içimizde bir burukluk olduğunu unutmamanızı isterim. en kısa zamanda görüşmek üzere...
Ali cim çok geçmiş olsun durumu nadıl Kerem inbir organizasyon yada etkinliğe katılmayı çok istemiyecem bundan sonra illa bişey oluyo yahu kahvaltı biiir abant ikiii buda üüüç üçünede okadar istedim başıma iş geldi herşeyde hayır vardır kısmet emeği geçenlere helal olsun @Absolut barıış geçmiş olsun kardeşim
çok fazla bişey yok şükür ama ayakkabı giymede sorun yaşadı ayak şişti birazAli cim çok geçmiş olsun durumu nadıl Kerem in
mehmet mangal da desteğin için çok teşekkürler
Allah buradaki tüm dostlardan razı olsun yapılanın yanında birde sizlerden duydugumuz bu güzel seyler herseyin üstüne bal kaymak çalar gibi sizde varılın inşallah.Şu fani dünyada, çocuk sevindirmek kadar güzel bir sevap olamaz ki; sizler tüm fedakarlığınızla, samimiyetinizle bu kimsesiz çocuklarımızı bir gün de olsa inanıyorum çok mutlu edip, sevindirdiniz. Katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Özellikle organizasyonda başı çeken ve bu etkinliğe yön veren @Absolut kardeşime de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah insanlık adına yapılan bu iyiliğin daha da güzelerine imza atılır.