serkanreis
Kayıtlı Üye
maşallah emre kazasız belasız kardeşim
sonucu merak ettimsaol kadir bu akşamda roll de boy göstercez bi m3 le denicez 😀
Allah nazarlardan saklasın, kaza bela vermesintamamiyle can sıkıntısından arabamın resimlerini çektim
resimlerde kesinlikle oynama yoktur neyse odur 😀
Ekli dosyayı görüntüle 7388
Ekli dosyayı görüntüle 7389
Ekli dosyayı görüntüle 7390
Ekli dosyayı görüntüle 7391
Ekli dosyayı görüntüle 7392
o tamamen zevk meselesi sanırım bende çok seviyorum 🙂Maşallah on numara fakat kaput maskesi bana göre çok berbat duruyor..
ben orjinal olmiyan saçma sapan duran folyolardan nefret ediyorum çok basit duruyo ne zaman orjinal carbon kaplama çıkar o zman yarımda değil ön kapuyu komple kaplatırımbence kaput maskesi hizasında maske yerine karbon kaplat 🙂
söküp takılması inanılmaz kolay maskelerde kesinlikle bozulma söz konusu değil benim kaput maskem 2 senelik siz düşünün artık baya soran var ama gerçekten çok basit bi işlem bu arada fiyatı 75 tl 😀Allah nazarlardan saklasın, kaza bela vermesin
Kardeş bi de leonum için kaput maskesi düşünüyorum da maskeler istenildiği zaman sökülüp takılabiliyor mu yıkamak için falan? bu esnada bozulma oluyor mu ? bi de sök-tak işlemini kendimiz yapabiliyor muyuz? e tabii fiyat ne durumda?
maaşallah emrecim. çok güzel duruyor
teşekkürler levent abi 🙂maşallah allah nazardan esirgesin