Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

06 bz 6686

emrecim aracın km si arttıkça yakıtı azalmayacak parçaları buji yağ filitreler eskidiğinden daha da yakacak!!!!ha bakımdan sonra azalıyor ama çok az:)görürsün aracının 7000 lerini de göreceğiz:)düşmez benim araç sıfırken daha ekonomikti:)şu son bakıma kadar arttı şimdi 1 aydır bakımdan sonra epey iyi:)

aynı mtorou daha önce kullandım :)

bu arada 7000 km görmedne belki ikinci hava filtresi değişmiş bile olr benim arabamda merak etme:)
 
aynı mtorou daha önce kullandım :)

bu arada 7000 km görmedne belki ikinci hava filtresi değişmiş bile olr benim arabamda merak etme:)

emre ne edersen et ben 7 yakarsam sen 6 yakarsın benim kullanan arkadaşlar test etti:)gerisi hikaye varsın seninkide 1 lt 100 km de az yaksın .....benim kayınpederde renault symbol var benim 130 liraya zor gideceğim yeri 60 liraya gitti....sen bundan haber ver 1 lt sana helal olsun kardeşim senin arabanın ruhu yeter performansı yeter:)
 
300 bn km de 1 * 3000 * 3,2 = 9600 lira fark eder.

aradaki sürüş zevki ve çekiş farkına hiç girmiorm.
 
O kadar para verince zevk vermesi kaçınılmaz oluyo emre her arabanın bi karakteri var biz alman arabalarından vazgeçemeyiz....;)

orası doğru da arada sadece 2 3 bn liralık fark varken daha zevksiz bir motorun tercihi mantıklı değil. zaten ortalama bir sürücü aracını satana kadar o farkı çıkartır.
 
Geri
Üst Alt