06 bz 6686

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayham85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emrecim aracın km si arttıkça yakıtı azalmayacak parçaları buji yağ filitreler eskidiğinden daha da yakacak!!!!ha bakımdan sonra azalıyor ama çok az🙂görürsün aracının 7000 lerini de göreceğiz🙂düşmez benim araç sıfırken daha ekonomikti🙂şu son bakıma kadar arttı şimdi 1 aydır bakımdan sonra epey iyi🙂

aynı mtorou daha önce kullandım 🙂

bu arada 7000 km görmedne belki ikinci hava filtresi değişmiş bile olr benim arabamda merak etme🙂

aynı mtorou daha önce kullandım 🙂

bu arada 7000 km görmedne belki ikinci hava filtresi değişmiş bile olr benim arabamda merak etme🙂

emre ne edersen et ben 7 yakarsam sen 6 yakarsın benim kullanan arkadaşlar test etti🙂gerisi hikaye varsın seninkide 1 lt 100 km de az yaksın .....benim kayınpederde renault symbol var benim 130 liraya zor gideceğim yeri 60 liraya gitti....sen bundan haber ver 1 lt sana helal olsun kardeşim senin arabanın ruhu yeter performansı yeter🙂

300 bn km de 1 * 3000 * 3,2 = 9600 lira fark eder.

aradaki sürüş zevki ve çekiş farkına hiç girmiorm.

O kadar para verince zevk vermesi kaçınılmaz oluyo emre her arabanın bi karakteri var biz alman arabalarından vazgeçemeyiz....😉

orası doğru da arada sadece 2 3 bn liralık fark varken daha zevksiz bir motorun tercihi mantıklı değil. zaten ortalama bir sürücü aracını satana kadar o farkı çıkartır.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt