Bu arada benim bagaj yuzde 80 dolu ve aracta 2 yetiskindik.Valla hocam ben 3 kişi bide arkada hafi fyük klima kapalı 50 km yol gittim 100 le 6.2 ye düşürebildim 1.5 tsi
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bu arada benim bagaj yuzde 80 dolu ve aracta 2 yetiskindik.Valla hocam ben 3 kişi bide arkada hafi fyük klima kapalı 50 km yol gittim 100 le 6.2 ye düşürebildim 1.5 tsi
Bu arada benim bagaj yuzde 80 dolu ve aracta 2 yetiskindik.
Tesekkür ederim hocam yorumlarınız için.Güzel hocam 1.0 motora göre çok iyi bence.Malum mazot fiyatları artınca artık pedalına sahip olmuş gibi basıyoruz.
Sabitleyince biraz daha fazla yakıyor. Sabitlemeden gidince 5.9lara düşürmüştür uzun yolda. 130 km\saat değil de 110 km\saat ortalama hızda tabi.Bence fena değil. Fabrika verisi yaklaşık 4.0 lt diye gösteriyor.130 sabit gitmişsiniz bence çok kötü değil. Düşük hacimli motorlarlar ile birlikte yakıt tüketimi yapmak isterseniz bence 2 bin devirde seyir etmeniz lazım. Anca öyle güzel değerler ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Ben de fark ettim hizi sabitleyince daha cok yakiyor. 130 1.0 motora gore biraz yuksek kaliyor. 110la 5.5-6 arasi yakar bence. Uzun yol bitmiyor hocam mecbur hizi yukseltiyorum.Sabitleyince biraz daha fazla yakıyor. Sabitlemeden gidince 5.9lara düşürmüştür uzun yolda. 130 km\saat değil de 110 km\saat ortalama hızda tabi.
Bu yakıt tüketimi Foça-Marmaris arası gittiğim yol. Klima açıktı. 15 ağustos tarihinde çekilmiş bir fotoğraf.
Doğru hocam az yakmıyor ama bu yoldaki rampalar çok fazla şehir içide var klima sonuna kadar açık ondan gerçekten hiç fena değildi 6.5 .Hocam sanki sizin ateca da biraz fazla yakiyor gibime geldi. Bu hiz degerleri cok yuksek degil.
Malesef yol bitmiyor 110 km ile. Otobanda 150 ile 180 km arası denedim 7 litre yaktı. Bence gayet iyi.Ben de fark ettim hizi sabitleyince daha cok yakiyor. 130 1.0 motora gore biraz yuksek kaliyor. 110la 5.5-6 arasi yakar bence. Uzun yol bitmiyor hocam mecbur hizi yukseltiyorum.