Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Torpido,kolçak ve far altı göz içi kaplama....

bahtitopal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun zamandır yapmayı düşündüğüm ve bir türlü zaman bulup yapamadığım golfteki özendiğimiz şeylerin başında gelen o yumuşak kaplamaları sonunda yaptım.Biraz amatörce oldu ancak eski halinden çok daha güzel ve daha kaliteli durduğu kesin :) resimleri de atıyorum size bir fikir oluştursun.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    97.6 KB · Görüntüleme: 99
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    64.6 KB · Görüntüleme: 94
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    79.9 KB · Görüntüleme: 100
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    75.9 KB · Görüntüleme: 101
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    59.3 KB · Görüntüleme: 97
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 98
  • 7.jpeg
    7.jpeg
    78.4 KB · Görüntüleme: 96
  • 8.jpeg
    8.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 97
  • 9.jpeg
    9.jpeg
    64.6 KB · Görüntüleme: 100
Güzel olmuş eline sağlık

Buluşma ve iletişim için profilde bulunan numaradan iletişime geçebilirsiniz

Arkadaşlar uzun zamandır yapmayı düşündüğüm ve bir türlü zaman bulup yapamadığım golfteki özendiğimiz şeylerin başında gelen o yumuşak kaplamaları sonunda yaptım.Biraz amatörce oldu ancak eski halinden çok daha güzel ve daha kaliteli durduğu kesin :) resimleri de atıyorum size bir fikir oluştursun.
Maşllah abi baya iyi olmuş...

Hocam eline sağlık bence gayet başarılı olmuş nasıl yaptığını ve malzemeyi nereden aldığını da yazabilir misin

Geri
Üst Alt