Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Renault r28

yenı megane la ıc tasarımını bende beyenmıyorum ama konfor konusunda katılmıyorum gayet konforlu araclar ... kendı aracıma bakarsam uzun yolda passat benı lagunaya gore fazlasıyla hatta cok daha fazla yoruyor son zamanlara cıkan renaultlar gercekten konforlu

doğrudur ama ben aynı konforu bulamadım nedense rahatsız edici geldi bana megane...
 
47'ye ağzına kadar dolu Leon alınır yahu.. :)
 
yürür haldeki ağırlık dahil anlamına gelir muratcan.

ayrıca bugüne kadar bir çok laguna ile yola gittim. passatn yanına ble yaklaşamaz. h,ç durmadan 1000 km yapabiliyorken laguna 2 de max 150 200 km sonra durup mola vermek zorunda kalıyorduk.
 
Çok hoşmuş video.

abi senin makinamı imzandaki ? eğer öyleyse 41 kere maşallah vallahi süper ilk görüştü adamı etkiliyooo

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:43 ----------

valla şefim laguna konforlu demişsin binmedim bilmiyorum amaaa. passat cidden etkili bak sana şöyle diyiim nerdeyse a6 kadar konforu var özellikle on koltukları inanılmaz rhat. ben pek sanmıyorum reno o konfora erişsin.
 
ben megane kullandım aracın en buyuk artısı konforu bence...
 
Tabi Megane RS'i kullanan Roman Grosjean; Renaultun F1 pilotu..Nurburgring'in orjinal pisti..bulamadım böyle bir pist arabamı keyifle kullanayım lastiklerini öttüre öttüre virajları alayım..Bizim İstanbul parka giden bir yol var kaymak asfalt bol virajlı..biraz orası güzel..ama Nurburgring gibi bir parkur yok...Ama oldum olası RS serilerini çok beğenirim..
 
Fiyatı nekadar bu aracın yaa bilen biri yokmu? Renault hayatımda asla tercih etmiyecegim bi marka ama bu aracı gorunce fikirlerim degisiyo yavas yavas maddi gucum buna yetse bunu alırdım bu leon cupra segmentinde bi arac
 
Geri
Üst Alt