Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
jantların çok yakışmış tebrik ederim güzel seçim bu resimdekiler sanırım 19' doğrumudur? birde sizin araçta daha önce sanki oz marka başka bi jant vardı ?
nasıl bi kırılma olmuş böyle ibretlik tşkler paylaşım içingörün arkadaşlar jantları, ömrünüzde daha böylesini arasınız da göremeyeceksiniz.
İbretlik tabi hocam, şekle aldanıp replika falanmış hiç önemsemeyen , kaliteye aldırış etmeyen, sırf görüntü takıntısı olan kardeşlerimize ibret olsun diye paylaştım...nasıl bi kırılma olmuş böyle ibretlik tşkler paylaşım için
Tesekkur ederim. Jantlar 18' Daha once 17 orjinal fr janti kullaniyordum sonra bunlara gectim. Simdide 18 orjinal fr janti kullaniyorum uzerinde kucuk bi uygulama yapmistim begenmedim soktum orjinal halini kullaniyorum şöyle oncesi sonrasi fotoğrafı koyayim fikir alayim sizdende.jantların çok yakışmış tebrik ederim güzel seçim bu resimdekiler sanırım 19' doğrumudur? birde sizin araçta daha önce sanki oz marka başka bi jant vardı ?
güzel durmuş araçtaTesekkur ederim. Jantlar 18' Daha once 17 orjinal fr janti kullaniyordum sonra bunlara gectim. Simdide 18 orjinal fr janti kullaniyorum uzerinde kucuk bi uygulama yapmistim begenmedim soktum orjinal halini kullaniyorum şöyle oncesi sonrasi fotoğrafı koyayim fikir alayim sizdende.
Sence ust resimdeki uygulama mi daha guzel,yoksa alttaki orjinal hali mi ?güzel durmuş araçta
Teşekkürler Şuan öyleherşeyin orjinalinden yanayım, alttaki iyi bence...