Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza Mk3 Cupra 1.8T

Haklısın keşke daha fazla satılsaydı bencede kasası çok hoş motor seçenegide çok iyi ama 4WD olsaydı daha keyifli olurdu herhalde.Ufak bir araştırma yaptım aslında golf 4motian ve Audi TT ve S3 olarak hemen hemen bütün parçaları aynı belli parçaları alsak aslında yapılabilir gibi geldi bana.Örn.Difransiyel,Aks,Abs Ecu gibi olurmu sizce benim araçda ASR,EDS ve MSR var ..
bence çok zor olur. uğraşıldığına deymez bence. yurt dışından kilitli difransiyel getirtilebilir onun yerine
 
4 çeker sanıldığı kadar sürüş keyfi sunan bişey değil.
Hele bu ebatlarda hiç değil.
Yapılmamış olmasını tamamen destekliyorum.
 
Bu boyutlardaki bir araba için 4 çeker çok da zevkli bir şey olmaz bencede.O zevki almak için s3 var zaten.
 
Aslında haklısınız s3 boşuna yapmamışlar en iyisi böyle devam etmek..:)
 
Merhaba Serkan bey,
Evet geçen yaz akçay tarafındaydım mayısa doğru yine gelicem kısmetse görüşürüz.Şuan için güncel fotoları yok ama en kısa zamanda çeker yollarım şuan satma gibi bir durumum ama olursa mutlaka ilk sana haber veririm.:)

Selçuk kardeşim ben balıkesir merkezdeyim yaz geldiğinde hafta sonları akçaya gidiyorum, balıkesir e gelirsen mutlaka beklerim tanışırız seat sohbetleri ederiz....
 
Geri
Üst Alt