altıpatlar
Kayıtlı Üye
benzin döküp yakma derken anlattım mı sana acaba gerçek yaşan mış çok komik bi hikaye var yaşlı adam ve mercedes veee sevgilisi ile geçiyor burda anlatamam...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
feridun kardesim tekrar geliyom antepe hikayeleri sakla hepsini bitirme hatta bi yere yazda sonra hatırlaması zor olmasın(esnaf) bu seefer gelirken yanımda mide getircem istanbulda ac kaldım ya
evet dursun la görüştük abi leonla deneyelim baktın bulamazsan 300C ye kaplamayız dedidursun gelirken pembe folyo getirde feridunun leonu nu kaplayalım
hay aklınla bin yaşa varol abi yaa bizde kaşınmadık yerimizi kaşıyoruzferidun önce alıştırma yapalım..
leonu pembeye kaplayalım..beyaz pamuk peluş koltuklar..
yahşi cazibede ki simgenin sevdiği gibi..
bak o da sarışın
ama yakışmaz ki turuncu en az bana destek olarak mor veya eflatun tercih etmelisin ki tam olmalı...key:Feridun sen kaplarsan bende turuncuya kaplarım