zafa38
Kayıtlı Üye
Arkadaslar aracımın siparişini vermeden önce kol dayama seçtim fakat satıcı bana kol dayamanın fabrikada artık takılmadıgını harici geldigini ve serviste takıldıgını soyledi. Tamam dedik oyle olsun fiyat 240 TL dedik. 4 ay geçtiginde kol dayama 400 TL dediler neden dedim işcilik + fatura bilmemne dediler. Benim haberim yok neden bole bişi oldu falan dedim sökün dedim tekrar sert tepki verdim. Servisle bi konusalım falan ayagına yattılar fakat hiç bi çözüm olmadı ve çıkarmayada bi 160 TL daha işcilik alırız dendi falan sonra ben artık ugrasmamak için bırakın kalsın lanet olsun dedim. İşin ahlaksız yanı sıfır arabaya opsiyon istediğiniz parcayı takma ve işcilik parası aldılar.
Böylede olunca Dogus oto Maslak Otomotion baştan kaybetti ve artık kimseye ne tavsiye ederim nede ben oraya bakıma giderim. Sıfır arac almayı dusunen vb işlem yaptırmak isteyen arkadaslara önemle duyrulur....
Saygılarımla...
Böylede olunca Dogus oto Maslak Otomotion baştan kaybetti ve artık kimseye ne tavsiye ederim nede ben oraya bakıma giderim. Sıfır arac almayı dusunen vb işlem yaptırmak isteyen arkadaslara önemle duyrulur....
Saygılarımla...