bloodrayne2289
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ilk defa sıfır araç alacağım ve ötv indirimli alacagim icin 5 yıl bende kalacak oyuzden iyi bir secim yapmaliyim. Yilda max 10.000 km yapiyorum daha once 2007 1.4tdi ibiza kullandigim icin leona karsi bi tutkum olustu.27 yasndayim Fr act dsg cok hosuma gidiyor ama beni korkutan taraflarida yok degil. Araci hic kullanamadim cnku fr test araci yok ve edirnede fr ı olan tanidigm yok trakyada fr ı olan varsa nerdeyse gidip denemek isterim eger yardimci olmak isterse tabi cok sevinirim. FR için cok sert suspansiyon cok rahatsiz trim sesleri cok sknti deniyor ben opsiyon olarak 18inc jantli anahtarsiz giris ve calistirma olan ve ses sistemli desire kirmizi bi araç icin teklif aldim ötvli 100 bin tl civarina geliyor. 18 jant bu arabayi cokmu sertlestirir cok konforsuz olacaksa 17 de alabilirim? Astra K 1.4 150 hp ile test surusu yapma sansim oldu konforlu bi arac fakat tam otomatik sanzimandan kaynakli yakit daha fazla ic dizayni daha kaliteli fakat baskada bi artisi yok gbi. Leonun goruntusu performansi cezbediyor daha asil kızgın bi araç ve beni cok fazla cekiyor. Sizce neyapmaliyim fikir verin lutfen. Fr alirsam jant 18 gelicek 17 istersem opsiyonsuz boş araç var nediyosunuz? Yardim lütfen