Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 leon bi-xenon

Benim dediğim böyle değil fakat.. Orjinal bi-xenon farlar, Orjinal xenonlar + Farlar aracın beynine kodlanıyor ve ek bir parçayla otomatik far yükseklik ayarı da takılabiliyor. Sadece far yıkama olmayacak anlayacağınız birebir orjinal olacak hepsi.. Cupralardaki gibi ;)

Kodlaması Vagcom ile çok kolay ama o parça (aracın altına takılan 2 parça) olmadan otomatik far ayarı olmaz. Ben çıkma farlara yaptırıcam. Kalan paraya da yazılım yaptırırım =)
 
Kufatec'in sitesine gir ilker orda seat leon için otomatik far ayarı parçası var onu ekleyince çalışıyor. Onu eklemezsen çalışmıyor zaten :) Parçalar gelince konu açarım. Yada yaptırınca :D
 
ben büyük ihtimal dursun abiye yaptırıcam bi xenon a3 lerdeki drl gündüz farı olacak orj almama sebebim oto yükseklik ayarı yok olması için parça gerekior uraştırıcı :D
 
ben büyük ihtimal dursun abiye yaptırıcam bi xenon a3 lerdeki drl gündüz farı olacak orj almama sebebim oto yükseklik ayarı yok olması için parça gerekior uraştırıcı :D

Erhan 2 tane çıkma far al öyle yaptır bence orjinal farların dursun. Arkasını açıp mercek montajı yapılıyor sonra silikonla kapatılıyor. Memnun kalmazsa eskiye dönüş yapabilesin diye söylüyorum ;) Mercek montajında da far yükseklik ayarı çalışıyor ama otomatik değil sen ayarlıyosun halojen fardaki gibi ;)
 
dostum dursun beyle bende görüştüm sen bi yaptır bizede haber ver oldumu diye iyi haberlerini bekliyoruz
 
Bixenon uygulamasına dair bitmiş halde foto var mıdır? nasıl bir şey çıktı ortaya? Yorumlar niyetli herkes için önem taşımakta. Ben de epeyce niyetlendim bu işe.
 
Geri
Üst Alt