Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 ibiza 1.4 85 hp yakıt verileri

bede sırf bu yüzden açtım fakat edirne keşan tarafına gidenler bilir yol dümdüzdür sadece çıkış ve inişler vardır.
sabitleyici açıkken yokuş aşağı inerken anlık gösterge 2-3 lt arasında değişiyordu, kapatınca ayağımı gazdan çekince 0 gösteriyor.
bu yüzden kapalı daha az yaktım.tabi düz yollarda yada yokuş tırmanırken daha hesaplı olabilir..

birde şunu söylemeden edemicem yokuş tırmanırken yanımdan vızır vızır geçen arabaları gördükçe sinir oldum.
birde performansı iyi olsaydı şu arabanın :)


yokus yukarı hız sabitleyici acın hızı biraz yükseltip gaz pedalına basıp hızlanamıcanız hızı sağlıyor çok ilginç ,ben gaza basıp o gücü alamıyorum ama hız sabitleyici 110 la yokusa giriyim actığım an hız düşmüyor devirde :)
 
bende aracımı alalı 1 hafta oldu arkadaşlar ilk depomda ortalama 37 kuruş yaktı nasıl sizce şehir içi şehir dışı karışık
aynen benimde aldığım 12gün oldu bu gün o civarda yakıyor aslında araba fazla yakmıyor litre hesabına bakacak olursak benzin olmuş 4870 araba ne yapsın , birde ileride daha da azalır kardeşim bence biraz daha motor daha yeni .
 
ilk yarı ile ikinci yarı eşit olsa süper ama ne yazık ki ikinci yarı çabuk bitiyor
alta indikçemi cabuk bitiyor benzin yani ? bende de demin yarının altında ince çizgilerdeydi benzin 100 tl aldım 20.8 litre yani full olmasına üstten 2 çizgi kaldı sanki ortadan sonra zor doluyor geç bitiyor altlarda az beninle çok doluyor gibi görünüp çabuk bitiyor
buda sanırım az benzin alınca hassas göstersin diye yapılmış :)
 
bayramda ortalama yakıtım 32-33 kuruşa düştü benim lpg konusunda kararsızım
 
karma kullanımda elde ettim kardeş...şehir dışı 120-140 arası kullandım
 
Büyük itimal şehir içidir. Şehir dışı 26-28 kr yakıyor benim araba çünkü

Hangi motordan bahsediyorsunuz ? 1.4 mü yoksa 1.2 tsi olan mı hocam ? 1.4 ise fazla iyi bir değer, gördüğüm kadarıyla herkes 35-40 kuruşlardan bahsediyor.
 
Hangi motordan bahsediyorsunuz ? 1.4 mü yoksa 1.2 tsi olan mı hocam ? 1.4 ise fazla iyi bir değer, gördüğüm kadarıyla herkes 35-40 kuruşlardan bahsediyor.

35 - 40 kr diyenler şehir içi için konuşuyorlar hocam. Bu arada 1.4 motordan bahsediyorum.
 
şehir dışı 26-28 kuruşu nasıl gördün kardeş..hız 90-110 arasımıydı
 
Geri
Üst Alt