Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

100 liraya 500 km

masallah gereklı seylerı yapmıssın abı zaten :) Hava fıltresıne b el at ıstersen ne kullandıgını bılmyorum ama yaglı tıpse b Aemle degıstır onu oyle dene yada elımdekını kullancam dıyosan ıyıce b temızle suya sokup sonra solısyonunu flan sur tak.Fıltre de kırlı olabılır onunda etkısı olur.B de senın arabada stock jant yoktu galba yanlısım var mı ? ben stock 15 lerı kullanıyordum.Yakıt konusunda jantta fark ettırır en nıhayetınde

aem haftaya istanbula gelince bakacağım şu an yağlı tip yed var..
jant var onun etkisi var
225/17zr45 cms

2500 devirler gayet verimli ve sakin benzinliler için.
turbolular için evt..ama bizim izin malesef
 
benzin burda da öyle ucuz olsa kimse L hesabı yapmaz zaten..dizel de yürümekten daha ucuza gelir.. :D :D
 
maşallah varol abı cok ıyı bakıyosn arabaya benm araba tuplu 70 tl gaz ıle sehırıcı 300 km yol yapıyo ancak.
 
maşallah varol abı cok ıyı bakıyosn arabaya benm araba tuplu 70 tl gaz ıle sehırıcı 300 km yol yapıyo ancak.

teşekkür ederim..senin ki de 23 kuruş yakıyor zamlardan sonra normal..uzun yolda 17-18 kuruş'a düşer..
geçen cuma bende tüpcü ile konuştum..işte en ucuz atiker diye ona gireyim dedim ama devamlı vazgeçiyorum herkes brc diyor tüp'e 1650 lira para vermem..2 sende parasını çıkaracakda ben onu beklicem hiç gerek yok..1650 çok
takarsam atiker ama onu da istemiyorum..
 
Varolum suriye benzininden neden vazgeçtin ? Sanırım avans vurdu.
 
Varolum ucuz benzinden neden vazgeçtin ? Sanırım avans vurdu.

abi avans ne diye sordum ustalara onlarda bana bu üst viteslerde gaza bastığında lokur lokur gelen ses olur bilirmisin dedi..bende bilirim var mı öyle bir şey dedi..pek rastlamadım dedim..ama 97 oktan kullandığım zaman da lokur lokur sesi duyduğum oluyor dedim..
gel bir turlayaladım dedi turladık..yooo vurmuyor dedi..onu çooook naaadiiir yapıyor..
ucuz benzininden vazgeçtim korkuttular beni..yok şöyle olur falan diye ..işin ilginci benzincilere de güvenme temiz benzin açısından ne kullandıkları bellli olmaz..iyi benzin için bu benzinciye git dediler..sordum 97 yok dedi..burda 97 nerdeyse sayılı..bir opette de var onda da 95+ oktan diyor..95 in üstü ama kaç olduğu belirsiz..
yani ne yapacağımı bilmiyorum devam etsem mi diye..ama şu oluyor arabayı ilk çalıştırdığımda ilkinde marş almıyor..benzin pompasını kirletmiş olabilir diye düşünüyorum..
daha fazla kullanmak istemiyroum enjektörlere zarar verir belki diye düşündüm..
bir de legalite durumu var yani..şu ana kadar legal olmayan hiç bir şey kullanmadım..
bundan sonra legal'e devam
 
abi sendemi sınırötesi operasyona başladın :D
 
varol abi selam. bence kullanmaya devam etsende sıkıntı olmaz sanmıyorum. neticede onlarda ordan pompadan alıp getiriyorlar. ama bu tur konuları buralarda fazla dillendirmek iyi değil. bu tur konuların bilindiği aşikar ve dolayısıyla internette takip ediliyor olabilir. başınız ağrımasın diye söyluyorum. bu arda yakıtın kuruş hesabının duşmesi aldığın benzinin litre fiyatının duşuk olması.
 
Geri
Üst Alt