Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar aracımı 2 günde bir çıkarıyorum fazla zorlayabiliyorum hızlı ve yüksek devir kullanarak ve ani frenleme yaparak bunun bi zararı varmıdır acaba ?
Bunun zararırını sizin beyanınıza dayanarak söylemek çok zor. Sonuçta nasıl bir limitte kullandığınızı bilmek lazım. Motor soğukken de yapıyor musunuz? Çok yüksek devir mi çeviriyor motor? Ani frenlemeler çok mu fazla? Ama şunu kesin olarak söyleyebilirim ki sakin kullanan birine göre sizin arabanızın bütün aksamları daha hızlı yıpranıyordur. Tekerler, fren balata ve diski, aks, şaft, şanzıman, pistonlar...
Merhabalar aracımı 2 günde bir çıkarıyorum fazla zorlayabiliyorum hızlı ve yüksek devir kullanarak ve ani frenleme yaparak bunun bi zararı varmıdır acaba ?
Kaliteli yağ ve orijinal filtre kullanın.
Araç ısınmadan yüksek devir çevirmeyin.
Start stop kapalı olsun.
Gazladiktan sonra hemen stop etmeyin.
Gazlamak için otoyolları kullanın.
Iyi gazlamalar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.