mredkts
Kayıtlı Üye
xenon olayına girmek çok masraf açar şimdi , ampul olarak değiştirmeyi düşünüyorum ben de 🙂
yaklaşık 1 ay önce ben bauhausdan aldım
xenon olayına girmek çok masraf açar şimdi , ampul olarak değiştirmeyi düşünüyorum ben de 🙂
birde benim merak ettiğim bişey var, ben kış gibi mercek yaptırmayı düşünüyorum şimdi ise xenon taktırmayı düşünüyorum, şimdi aldığım xenon ilerde mercekte kullanılabilir dimi, yoksa değiştirmek mi gerekir?
yaklaşık 1 ay önce ben bauhausdan aldım
hangi markayı aldınız acaba? memnun kaldınız mı performanstan?
bi xenon yapılıcaksa d2s ampul lazım şuan senn farlara d2s olmaz he şimdi xenon kit i alırsın mercek yaptırdığın zaman sadece ufak bi mebla ya d2s ampulu alırsın işbiter 😀
osram night breaker plus , çok memnunum zaten forumda memnun kalan çok kişi vardı bende onun üzerine aldım
çok teşekkürler cevap için..ben de ilk aşamada bi alıp deneyeyim, memnun kalırsam devam ederim..olmazsa orijinale dönüş yaparım 😉
http://www.seatclubworld.com/showthread.php?7920-Osram-Night-Breaker-Plus-Deneyimim..
bu linkte çok güzel paylaşımlar olmuş..şimdi onları okuyorum..haftaiçi ilk fırsatta alayım diyorum bu ampüllerden..sonra da ilk iş fotolarını burada paylaşırım tabi ki 😉