Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Zenec NC2010 Taktirdim

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
Arkadaşlar cihaz araç hareket halindeyken video oynatmıyor kapatıyor ekranı uyarı veriyor acıkcası bununda olmasını istemiyorum yanımda arkadaslarım vs oluyor ve klip acık dinleyerek gitmek istiyorum sonucta aracı durdurup icinde film izleyecek degiliz :)

bunu nasıl iptal edebilirim bilgisi olan kimse varmı acaba ? arakdaslar şifre gir vs yazmıslar ancak heryerine baktım cihazın şifre girecek yer yok anlatıldıgı gibi yardımcı olursanız cok sevinirim

Cihazda Wide Pic düğmesiyle girilen menüden Misc-> General bölümünde Password secenegi var oraya 200905 girip, yeni açılan seçeneklerden Ignore Parking'i Yes yapman yeterli.. Güvenlik gerekçesiyle var bu özellik, dikkatli olmak lazım seyir esnasında.. Yolcular için en uygunu aslında koltuklara ekran takıp teybin dual zone özelliği ile arkalara filmi verip önde navigasyon ya da radyo vs farklı kaynak kullanılabiliyor
 
Merhaba cihaza ekstra dvb-t tuner takılıyor demissiniz ama bana sordugumda dvb-t yani dijital tv nin henüz türkiyede olmadığı yazıldı analog tv yayını isterseniz zenecin böyle bir tuneri yok başka bir marka takmalısınız dediler. bana söyleyenmi yalnış biliyor yoksa dvb-t yani digital tuner çalışıyormu?

Teşekkürler

evet dijital karasal yayın tesleri yıllar önce yapıldı, hatta ben pc den izliyordum dijital alıcı ile TRT falan.. sonra ne oldu bilmiyorum kalmadı sanırım.. DVB-T tunerı var opsiyonel karasal yayın için.. DVB-S değil yani.. tv izlemek için yapılacak en basit çözüm bence, cihazın önde ayrıca takılan 3.5" soket girişi aslında sadece audio degil AV giriş aynı zamanda, yani video input aynı zamanda.. örneğin cep teli o girişe bağlayıp 3g üzerinden tv (streaming herhangi bir dünya kanalı) yayını verilebilir..
 
Geri
Üst Alt