Yurtdışından Gelen Telefon Kaydı Nasıl Yapılır?

Chardonnay*

Kayıtlı Üye
bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim , ücretlendirme falan filan... pasaport var.

havalimanında yaptırırsan hıcbır ucret odemessın.... ama herhangi bir GSM bayısınde yaptırırsan 5-10 tl ucret alıyorlar... gerekenler 1 ay ıcınde gırsı cıkıs yapmıs bır pasaport gerekıyor ayrıca 2 yılda 1 kez kayıt yapılanılıyor bir pasaporta

havalimanında yaptırırsan hıcbır ucret odemessın.... ama herhangi bir GSM bayısınde yaptırırsan 5-10 tl ucret alıyorlar... gerekenler 1 ay ıcınde gırsı cıkıs yapmıs bır pasaport gerekıyor ayrıca 2 yılda 1 kez kayıt yapılanılıyor bir pasaporta

teşekkürler bilgi için , 2 adet gelcek 2 pasaport var havaalanında açtırmazsalar burda açtırırım 😉

havalımanında yaptırırsan ve tanıdıgın olmassa pasaportların sahıbınınde olması gerekıyor hayırlı olsun telefonlar

havalımanında yaptırırsan ve tanıdıgın olmassa pasaportların sahıbınınde olması gerekıyor hayırlı olsun telefonlar
sağol , büyük ihtimal havaalanında yaptırmazlar , normal GSM bayiinden pasaportları alıp kendim yaptırabiliyormuyum ? illa pasaport sahibi olması mı gerekiyor ?

tanıdık bir gsm bayi varsa istemez hiç tanımakdık bir yere gidersen pasaport sahibini istiyorlar

ben daha 3 gün önce açtırdım 5 tl ücret aldılar ama teli açtıra bilmen için pasaport sahibinin gitmesi gerekiyo

İphone ise onlarda tuş kilidi war. Pasaporta kaydetmekle açılmıyo..

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,958Kullanıcılar
pisiriciSon üye
Geri
Üst Alt