Yurt dışı telefon getirme hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erim

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi arkadaşım amerikada ocak ayında gelicekmiş.İphone istedim ondan ama bnden başka 2 kişiye daha getiriyormuş.Acaba en fazla kaçtane getirebilme imkanı var bi sorun olurmu ? bana ben biilmiyorum araştırdır dedi konu hakkında bilen var mı ?

Pasaport başı 1 adet getirme hakkı var sıkıntı olma ihtimali var ancak ben Almanyadan gelirken bavulda getirdim sıkıntı olmadı

en fazla 1 tane getırılebılıor ! resmı yollardan ! onuda pasaporta işletmek gerek ! ama ben gurcıstanda gelırken gurculer aracılıgıyla çok getırırordum 🙂 ama kaçak yollardan

Gümrüğe yakalanmadığı sürece 10 tane bile getirebilir.

Ancak pasaporta kayıt için herkesin 2 yılda 1 kez hakkı var.

kanuni olarak şahsi kullanım için içinde hat olan 2 adet telefon getirilebilir ve yuratta 1 ay açık kalır 1 aydan sonra kapanır ve türkiyede kullanılmak istenirse pasaporta kayıt ettirlmesi gerek 1 pasaporta 2 yılda bir kayıt yapılabilir. ama abone merkezleri kontrol etmeyi atlartlar ise atladıkları kadar yapılabilir.

pasaporta kayıt yaptırırım ben ailemden biri var hakkını kullanmak için ama tek sorun 2 telefon getiriyormuş zaten 3 tane sıkıntı olur mu diye :S

Eger tipler kıllanmazsa 100 tane bile getirir..sorun olmaz .. Ayrica sim kilitsiz olmasina dikkat et AT&T mobile bi cok iphone u simkilitli piyasaya koyuyor..pasaport olayindada en gec 1 ay once giris cikis yapmis birisi olmak zorunda..

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt