fatihyksel
Kayıtlı Üye
Arkadşalar geçen gün you tube ye girdim kapadım ardından bir daha açamaz oldum her yerde açılıyor bir tek benim laptop da açılmıyor fikri olan varmmı
[MENTION=19934]Çöllü[/MENTION]Arkadşalar geçen gün you tube ye girdim kapadım ardından bir daha açamaz oldum her yerde açılıyor bir tek benim laptop da açılmıyor fikri olan varmmı
Dns ayarlarını değiştir 208.67.222.222 208.67.220.220 yapıp tekrar denemeni tavsiye ederim.
aynen benim laptop da günlerdir girmiyor aynı modemden ıpad ıpohone giriyor ama laptop girmiyor hiç bir ayar ile oynamadım nedendir bilmiyorum dns leri denedim ama onunlada çözülmedi [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] neredesin kardeşimArkadşalar geçen gün you tube ye girdim kapadım ardından bir daha açamaz oldum her yerde açılıyor bir tek benim laptop da açılmıyor fikri olan varmmı
aynen benim laptop da günlerdir girmiyor aynı modemden ıpad ıpohone giriyor ama laptop girmiyor hiç bir ayar ile oynamadım nedendir bilmiyorum dns leri denedim ama onunlada çözülmedi @çöllü neredesin kardeşim