Yolcu Emniyet Kemeri Uyarısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meteor87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meteor87

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Leon 1.5tsi dsg act exc aracımı alalı 1 hafta oldu. Bir kaç sorum olucak;
-yolcu emniyet kemeri uyarısı(ekranda ve sesli) vermiyor. leonlarda bu normal midir yoksa bir sorun mu vardır,
-bir de digital kadranda 2 silindir uyarısı göremedim. Analog kadranda 2 silindire geçtiği zaman bilgi mesajı veriyordu. Digital kadranda sadece ECO yazısı çıkıyor. Bu 2 silindir modu anlamına mı geliyor, yoksa 2 silindire hiç geçmedi mi aracım.

Teşekkürler.

Merhaba,
-yolcu emniyet kemeri uyarısı(ekranda ve sesli) vermiyor. leonlarda bu normal midir yoksa bir sorun mu vardır,
-bir de digital kadranda 2 silindir uyarısı göremedim. Analog kadranda 2 silindire geçtiği zaman bilgi mesajı veriyordu. Digital kadranda sadece ECO yazısı çıkıyor. Bu 2 silindir modu anlamına mı geliyor, yoksa 2 silindire hiç geçmedi mi aracım.

Teşekkürler.
Araç 4 silindir degilmi..

Leonlarda yolcu ikaz sesi ve göstergesi yok hocam diğer bir cevap Eco yazdığı zaman evet 2 silindir e düşüyor ama araç bilgi ekranında yazıyordu diye hatırlıyorum .

Merhaba,

Teşekkürler.

merhabalar :

aracınız hayırlı uğurlu olsun öncelikle leonlarda yolcu emliyet kemer uyarısı yenılerde ne yazık kı opsiyonel gizli özellik ile açtırılabiliyor diye biliyorum
dijital göstergede eco mod 2 silindir modudur 🙂 bilginize

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt