Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok abi bende sığıyor öyle birşey ile karşılaşmadım ama dediğin doğru olabilir benim eski arabam 1.3 cdti 1399 du galiba aynı yolda denemiştim ne yaptım ise artmıyordu 100 km yol gidiyordum sonra düşmeye basliyordu
Gorsel olarak depoyu fulleyip 305 km yaptıktan sonra menzilim 750ydi teoride tekrar fullesem 1050 civarı olucaktı ama klima falan açınca düştü benimde hevesim kaçtı fullemedim🙂
benim araç suan 9000 de daha hiç 550 den yukarısını görmedim depoyu tam doldurup pompa attıktan sonra 30-35 tl lik daha benzin alıyorum ona rağmen hiç görmedim bu bir arıza olabilirmi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.