Yol bilgisayarı aydınlatma değişir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ULU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🙂 ben yol bilgisayarının aydınlatma rengini değiştirmekten vazgeçtim orjinal beyaz kalsın 🙂 şimdi iç aydınlatma işine girişeceğim inşallah 🙂 ayak kısımları ve kapı yanlarından içeriyi güzel bir led aydınlatma ile güzelleştirmeye çalışacağım 🙂

Yakışmaz mı. Ayak aydınlatmasını bende yapmak istiyorum. Led alacağım ama kırmızı mı mavi mi alsam bilemedim. Bide cok gözl alır mı akşam alttan alttan 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: ULU
Yakışmaz mı. Ayak aydınlatmasını bende yapmak istiyorum. Led alacağım ama kırmızı mı mavi mi alsam bilemedim. Bide cok gözl alır mı akşam alttan alttan 😀

Malum bizim memlekette kırmızıya pek hoş bakmıyorlar, ben mavi düşünüyorum yada beyaz 🙂 mahalle baskısına maruz kalmayalım 🙂

Beyaz hiç düşünmüyorum cok basit duruyor el feneri takmış gibi mavi yapalım o zaman

geçen hafta 1200 km yol yaptım geceleri koltuğun altına beyaz led ışıldak yakıp koydum 🙂 vallahi gece 10 numara iş çıkartıyor hem dikkatimin dağılmasını önledi hemde görsel şölen oldu, gerçe 4 saat sonra şarjı bitti ama hava aydınlanmıştı, 10 numara 5 yıldız iş.

sarjli-isildak-30-led-beyaz_ZglvVA.jpg

O zmn önce siz yaptırın fotoğraflarına bakıp ben öyle karar vereyim ama güzel durdu diyosanız beyazda düşünecez o zaman

• Beğen
bi ayar çekeyim, resimleyip gönderirim kısmetse.

Takipteyim ben yaptırırsan sizden önce maviyi bende paylaşırım fotoları

• Beğen
ibizanın da iç aydınlatmalar kırmızı, mavi çok ters kaçacaktır. onun en kullanışlısı beyaz, bir de led gücü ayarlayan devreler var, araya ondan bağlayıp istediğiniz parlaklığa getirebilirsiniz o durumda 😉

• Beğen
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt