Gilgamesh
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu ara sıkça duymuş olduğumuz sitem ve neden sorularına istinaden yarın saat 15 te buluşmak üzere spontane olmayacak şekilde bir Anadolu Kavağı çıkarması yapılacaktır. Eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızın başlık altına gelebileceklerini bildirmelerini rica ederiz. O na göre toplanma ve güzergah düzenlenmesi açıklanacaktır. Geleceklerin muhakkak yanlarında fotoğraf makinesi getirmesi tavsiye olunur zira biz gece topandığımızdan boğazın o muhteşem kavaktan görüntüsünü çekemedik
DN: Söylemeyi unuttum saatin bu kadar erken olması sebebi eşlerinde bu sefer bu organizasyonda yer almasını istediğimizdendir arkadaşlar. Eşleri ile gelecek olan arkadaşlarıda bekliyoruz
BUluşma noktası : Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar için kavacık sapağından girip köprünün üstüne çıktıktan sonra düz devam edip köprülü kavşağın altından devam edin köprülü kavşağın köprüsünden çıktıktan heen sonra 50 m sonra sağ da uzunca bir cep var. İftar organizasyonunda toplanılan cep.
Anadolu yakası saat 14:00 eryada toplanıp gidiyoruz
DN 2 : Gelecek arkadaşlar için ben mangal ve bir parça mangal malzemesi getireceğim. Herkes bir parça imkanları dahilinde yiyecek ve içecek getirirse muhabbet daha da güzel olacaktır. Kendin pişir kendi ye durumu söz konusudur paralı bir mekanı gidelmeyecek ve açık havada olunacaktır. Malum başlıklardaki resimlerde örnekleri vardır
İsim Listesi
Mert
Cezmi abi & Filiz abla
Doğukan
Yiğit
melih
Mesut
Can
Gökhan
Koray
Bilal
Volkan Özlem Bayraktar çifti
Havva
Ferhat Cüneyt
Yılmaz Kaptan,Eşi ve ufaklık
Sercan
Çağlar&Tuba ve sanırım Özgür
Volkan&Bahar (belki nasıl oluyorsa belkiymiş)
DN: Söylemeyi unuttum saatin bu kadar erken olması sebebi eşlerinde bu sefer bu organizasyonda yer almasını istediğimizdendir arkadaşlar. Eşleri ile gelecek olan arkadaşlarıda bekliyoruz
BUluşma noktası : Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar için kavacık sapağından girip köprünün üstüne çıktıktan sonra düz devam edip köprülü kavşağın altından devam edin köprülü kavşağın köprüsünden çıktıktan heen sonra 50 m sonra sağ da uzunca bir cep var. İftar organizasyonunda toplanılan cep.
Anadolu yakası saat 14:00 eryada toplanıp gidiyoruz
DN 2 : Gelecek arkadaşlar için ben mangal ve bir parça mangal malzemesi getireceğim. Herkes bir parça imkanları dahilinde yiyecek ve içecek getirirse muhabbet daha da güzel olacaktır. Kendin pişir kendi ye durumu söz konusudur paralı bir mekanı gidelmeyecek ve açık havada olunacaktır. Malum başlıklardaki resimlerde örnekleri vardır
İsim Listesi
Mert
Cezmi abi & Filiz abla
Doğukan
Yiğit
melih
Mesut
Can
Gökhan
Koray
Bilal
Volkan Özlem Bayraktar çifti
Havva
Ferhat Cüneyt
Yılmaz Kaptan,Eşi ve ufaklık
Sercan
Çağlar&Tuba ve sanırım Özgür
Volkan&Bahar (belki nasıl oluyorsa belkiymiş)