TORO_BLANCO
Kayıtlı Üye
o yüzden bekliom varol abi dp+yazılım+filtre yada catback eksoz+filtre+yazılım olucakbu yapmak istediğin işlemleri yazılımdan önce yap ki yazılımı ona göre yapsınlar eğer sonra yaparsan ikinci yazılıma girmen gerekebilir
varex bizim araçlarda son susturucu yatay oldugu için uygun yok orta susturucu yerine ise takıldıgında aradaki boru uzuyor ses ozaman çıkmıyor denedim''Varex'' hakkında düşünceleriniz. Ben yaza doğru varex düşünmekteyim. Videodan takip ettiğim ve yetkilisiyle görüştüğüm kadarıyla makul ve mantıklı..
serhat abi sence hangisini yapmalıyım sen tecrübelisin bu konulardaönce yapılacak işlemleri yapıp en son yazılım yaparsan daha mantıklı olur bunu da yazılım yaparken belirtirsin...😱key:
sorma musa ya yapamadık bişilerEwet leoncular hadİ baklİmm Şuu egzoz konusu benİde kafami Çokk kariŞtiriyorr.. Daha bende bİŞey yapamadim yapip Öle yazilim dÜŞÜnÜyorum egzoz olanlar ne yaptilar ne dÜŞÜnÜyorlar bu konuyla İlgİlİ.. İbrahm İnan senİ beklİyorum Şu egzoz konusunda ..yazilimda sonra hemn ardindan 🙂