24
Kayıtlı Üye
tebrikler arkadaşımıza..söz vermiyorum fakat araştırıcam bir veya birden fazla kişi buraya eğer kabul ederlerse SCW adına gidebilirler
İşte bu 24 ayar olur cezmi abi........😱key:
tebrikler arkadaşımıza..söz vermiyorum fakat araştırıcam bir veya birden fazla kişi buraya eğer kabul ederlerse SCW adına gidebilirler
Son resimlerdeki 2 mavi aracın arasında fotoğraf çekilmiş kişi ise doğuş esenyurt ta tanışmıştım kendisiyle gerçekten çok ilgili ve yardımcı olmuştu bundan sonra aracımı nereye götüreceğimi biliyorum🙂
Bende ordan almıştım aracı çiçeklerle falan teslim ettiler bana çok hoşuma gitmişti🙂baska yer onermem zaten super ilgi alaka ve hizmet daha araci alirken zaten basladi flim 🙂 kiytirik seat aldik yeminle kendimi lord gibi hissettim 🙂
sen o konuda babana bile guwenme derim abi sonucta usta da bir yere kadar ciddi bir durumda o ustayi dinlemezler en ustteki adam tanidik olmadikca her yerde tirs 🙂 garanti warsa isin icinde dikkatli olcan moruk 😛Bende ordan almıştım aracı çiçeklerle falan teslim ettiler bana çok hoşuma gitmişti🙂
Gerçi Altur da da bir usta buldum o da çok ilgili (mecnun) yaylar orjinal değil ses etme dediğimde gülüp hallederiz demişti🙂
Doğuş esenyurtun komplekksindeki ciddilikten dolayı tırsıyorum biraz sorun çıkarırlar diye😀