Yılın Mekanikeri Seçilen Hüseyin Karataş...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAKANSGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sirf husseyin abi oldugu icin seattan vazgecmedim yine seat aldim ve husseyin abim aracimi siparis ederken bile yanimdaydi hakkini odiyemem iyi varsin abicim basarilarinin dewamini dilerim 3 bin km sonra yanindayim insallah 🙂

masallah huseyin abi; basarilarinin devamini diliyorum..

ne cevherler varmis bu arada barca da 🙂

Zafer abi aracılıgıyla tanısma sansım olmustu. Doğuş oto'nun ender kaliteli adamlarından, tebrikler

Son resimlerdeki 2 mavi aracın arasında fotoğraf çekilmiş kişi ise doğuş esenyurt ta tanışmıştım kendisiyle gerçekten çok ilgili ve yardımcı olmuştu bundan sonra aracımı nereye götüreceğimi biliyorum🙂

Son resimlerdeki 2 mavi aracın arasında fotoğraf çekilmiş kişi ise doğuş esenyurt ta tanışmıştım kendisiyle gerçekten çok ilgili ve yardımcı olmuştu bundan sonra aracımı nereye götüreceğimi biliyorum🙂

baska yer onermem zaten super ilgi alaka ve hizmet daha araci alirken zaten basladi flim 🙂 kiytirik seat aldik yeminle kendimi lord gibi hissettim 🙂

baska yer onermem zaten super ilgi alaka ve hizmet daha araci alirken zaten basladi flim 🙂 kiytirik seat aldik yeminle kendimi lord gibi hissettim 🙂
Bende ordan almıştım aracı çiçeklerle falan teslim ettiler bana çok hoşuma gitmişti🙂

Gerçi Altur da da bir usta buldum o da çok ilgili (mecnun) yaylar orjinal değil ses etme dediğimde gülüp hallederiz demişti🙂

Doğuş esenyurtun komplekksindeki ciddilikten dolayı tırsıyorum biraz sorun çıkarırlar diye😀

Bende ordan almıştım aracı çiçeklerle falan teslim ettiler bana çok hoşuma gitmişti🙂

Gerçi Altur da da bir usta buldum o da çok ilgili (mecnun) yaylar orjinal değil ses etme dediğimde gülüp hallederiz demişti🙂

Doğuş esenyurtun komplekksindeki ciddilikten dolayı tırsıyorum biraz sorun çıkarırlar diye😀
sen o konuda babana bile guwenme derim abi sonucta usta da bir yere kadar ciddi bir durumda o ustayi dinlemezler en ustteki adam tanidik olmadikca her yerde tirs 🙂 garanti warsa isin icinde dikkatli olcan moruk 😛

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,959Kullanıcılar
menescerkoSon üye
Geri
Üst Alt