yeni yüzüyle 78BB699

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan scgnbsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah kardeşim, Karaoğlan şahane olmuş. Sahibinden e hemen ilanda vermişsin 🙂 yanlız cant elzem duruyor bilgin olsun. 🙂 Kazasız, belasız inşallah...

sağolasın habil hocam.evet jantsız biraz yavan duruyor ama ona da sıra gelecek 😉 verdim de satılır bi fiyat yazmadım zaten gidecekse de deysin gittiği fiyata 🙂 yalnız 1 günde 432 kişi bakmış eminim bunların 400 ü bizim sitedir puhaha

sağolasın habil hocam.evet jantsız biraz yavan duruyor ama ona da sıra gelecek 😉 verdim de satılır bi fiyat yazmadım zaten gidecekse de deysin gittiği fiyata 🙂 yalnız 1 günde 432 kişi bakmış eminim bunların 400 ü bizim sitedir puhaha

iyi araba iyi fiyat, alan alır 😱key: evet benimde dikkatimi çekti kaç kişi bakmış diye, şaşırdım valla 🙂 hastası çok bu meretlerin

iyi araba iyi fiyat, alan alır 😱key: evet benimde dikkatimi çekti kaç kişi bakmış diye, şaşırdım valla 🙂 hastası çok bu meretlerin

34.5 i gördü bakalım 🙂 bu arada senin sislerin markası ne hocam? beyazlığı güzel.ben bir türlü tutturamadım şu sisleri yine patladı 😕

leon olsun tamponsuz olsun boyasız olsun😀 allah kaza bela vermesin aracın çok güzel. . .

hayırlı olsun seçkin sonunda muradına ermişsin 🙂 bence ön panjuru bal petegi panjur ve R logosu yap benım black tiger daki gibi o zaman daha çekici olur emin ol 😱key:

hayırlı olsun seçkin sonunda muradına ermişsin 🙂 bence ön panjuru bal petegi panjur ve R logosu yap benım black tiger daki gibi o zaman daha çekici olur emin ol 😱key:

sağolasın abi.panjurda kararsız kalmıştım logo iptali yapsam mı yapmasam mı diye.şimdilik böyle deniyeyim dedim ama senin söylediğin koordinasyon daha hoş olur gibi.biraz böyle gezeyim bakalım.

34.5 i gördü bakalım 🙂 bu arada senin sislerin markası ne hocam? beyazlığı güzel.ben bir türlü tutturamadım şu sisleri yine patladı 😕

Kayseriden Okan adlı arkadaşım hediye etti sisleri, o monte etti. Sanırım Philips markası ama teferruatını bilmiyorum inan kardeşim 🙂 34.5 çook iyi fiyat, gerçi masrafında çok. karşılarmı bilmiyorum. hayırlısı olsun...

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt