rallier_61
Kayıtlı Üye
Görkem'in arabası 5.000 küsür mü ne çeviriyodu söylediğine göre, 1.4 TDI Cordoba.
okunmuş o😀
Görkem'in arabası 5.000 küsür mü ne çeviriyodu söylediğine göre, 1.4 TDI Cordoba.
Sizin araçta okunmuş 😀tek tesellim; stockta bile ciğerli era crdidan iyi son hızda😱key:
Sizin araçta okunmuş 😀
Stock era, 130'luk Passat'lara felan kök söktürüyo. Çipli 1.4 TDI'ın 110'luk dizel Era'yı geçmesi bana pek olası gelmedi açıkçası.
tek tesellim; stockta bile ciğerli era crdidan iyi son hızda😱key: civicle 220de yaptık ama 10dakkada tepine tepine😛 benim için önemlisi; son hızına nazlanmadan çıkması ki o da bende var; o denemyi yaptığım gece önüme chevy cruze atladı,arada yavaşladık ama ona rağmen erayı kaybetmeyip geçtim😎
bir de aklıma takılan birşey var; supercharge ,dizel motorlara uygulanamıyor mu? o da aşırı hava besleme;üstelik alt devirlerde daha etkin; 4.viteste 2000devirde topuklayıp lastik yakmak vardı😀
muhtemelen🙂eranın son hızı 6 kısı ıle 200 tecrube ıle sabıt sonrasında gıdemedık daha,ruzgar tunelı ıle 220 gorduk 1.6 volvonun arkasında ama araba devır kesıcıye gıremedı ona ragmen 🙂 Era gercekten kategorısınde ıyı b ara senın denk geldıgın araba acentadan cıkmıs gıbı temız olmayabılır 🙂
muhtemelen🙂
peki supercharge+dizel konusunda ne dersin?
Ben, ne gerek var derim 🙂peki supercharge+dizel konusunda ne dersin?