Daha 2. ele düşmedi.Bizim müdürde 2007 passatını satıp, yeni dizel toledo alacak...🙂
yok abi aklımda 😀 sözüm olsun 🙂 ikiside aynı zaten abi ama toledo daha bi yayvan duruyor yolahalil stickerleri ihmal etme haa. sen anladın onu🙂
bu arada toledo da rapidde aynı. ikiside pişman etmez kanımca.
dün görüştük halille burak pozantıdan geçti, rüzgar gibi:ferrari ben söyledim söyleyeceğimi artık kendisi yapacak🙂dımı abı hala stıcersız gezınıyor @halil001
abı kendısı baya hızlıdır her konuda bak stıcer konusundada hızlı cıktı evet abı soylıycegını soylemıssın bende ona soylıycegımı ustune katarak soledım 😀dün görüştük halille burak pozantıdan geçti, rüzgar gibi:ferrari ben söyledim söyleyeceğimi artık kendisi yapacak🙂
burak tan alıyorum sticker ı 😀 bu arada soner abi bnm aracın üstü açık değil 😀 kırmızıda değil 😀
halil ben öyle görüyom kardeş seni son model üstü açık spor arabalar yakışır kardeşime.🙂abı kendısı baya hızlıdır her konuda bak stıcer konusundada hızlı cıktı evet abı soylıycegını soylemıssın bende ona soylıycegımı ustune katarak soledım 😀
tamamdır ılk bulusmada stıcerını yapıstırırız senın aracı kırmızıya boyar ustunde acarız 😀