Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni opel astra

bütçesi 50-55 li rakamlara çıkanlar 2010 ikinci çeyreği muhtemelen haziran gibi ülkemizde olacak alfa giulietta yı cidi ciddi düşünebilirler 1.4 170 hp (fiyat aralığı benim tahminim tabi)
 
arka camlar fiestanın aynısı . genel duruş da leon scirocco karışımı bişey . Sadece içi güzel . 52 milyar verip astra alınırmı ? bence alınmaz.

40 bın tl verılıp 1,6 8v leon alınıyorsa bu astra her bakımdan o paraya alınır.tolda 1,6 8v leonlar boy boy tokatlanır
 
sürüş pozisyonu ve koltuklar hakkında alman dergileri mükemmel diye yorum yapıyorlar ...
Leona oturduğumda aracı sanki giymiş gibi hissediyorum.O derece hakim hissediyorum.Bu ilk günde böyleydi halada öyle.Ancak Astraya oturdum araç bana araca hakimlik duygusunu hissettirmedi.Koltukları çok iyi o yönden bir sıkıntı yok ama sürüş pozisyonu kötü.
 
bende 2011 model 1.3 cdti Yeni Astra Sport var. Araç alırken leon ile astra arasında kalmıştım, çok araştırma yaptım, ama bir türlü karar veremedim. Hatta sitede bu konu ile ilgili bir bölüm bile açmıştım. Sonunda astra almaya karar verdim. Araç alırken ağır olabileceğini biliyordum, ağır kasaya 1.3 95 beygir, 190 tork yeterli gelmeyecekti. Ama ben bu kadar ağır olabileceğini düşünemiyordum. O araç ile ışıklarda kalkmak zulüm olmaya başladı. Ayrıca araçta 2010 Sport donanımlı modellerinde olan Kırmızı kapı aydınlatmaları, Usb Girişi ve Temiz Hava sensörünü hangi akla hizmet bilemiyorum kaldırmışlar. Opel Türkiye ile görüşmem neticesinde, call centerdaki ukala bayan, aracı geliştirme haklarının kendilerinde saklı olduğunu ve bunu size sormayacağımızı söyledi. Zaten opel'den de beklenecek bir hareketti. Aracı geliştirme adına daha önce internet sitesinde var olan özelliklerin araçta olmadığını görmek, enayi yerine konmak gerçekten çok kötü bir durum. Ki ben aracı almamda aracın iç aydınlatmalarınında etkisi olmuştur. Kısacası Astra alacak insanlara bu aracı tavsiye etmiyorum. Gerek Opel Türkiye, gerek servisleri çok zayıf bence. Doğuş grubundaki VW araçları almak daha mantıklı...
 
astranın 1.3 cdti motorunun 0-100 ü 14.7 sn miş yok 1dk ne kadar kötü bi motor madem kaldırmıo koymayın olsun bitsin yazıklar olsun opel fiat dizel motoruna:D
 
bizde var abi 3 hafta önce aldık 1,4 140 hp cosmo otomatik güzel araç. 50.000 TL ye aldık.
 
Geri
Üst Alt