memet_one
Administrator
Uzun süredir aradığım ve bulduğum jantlarıma artık kavuştum ve resimlerini eklemeye başlaya bilirim.
İlk hali biraz çıplak gibiydi.
koliler geldi sabırsızla indirdim.
Actım ve kontrol ettim her birisini
Hemen ağırlıklarını kontrol ettim.
herşeyi yaptıktan sonra direk ustanın yanına gittim.
Bunlarda yeni aldığım halı paspaslar. Fakat tam olarak olmadı ilerleyen zamanlarda kendi paspaslarını alacağım.
Veee biraz uzun oldu fakat yavaştan başladık birşeyle yapmaya bildiğiniz üzere yaylar hakkında hala üretici firmayı beklemekteyim onlardan gelecek cevap olumlu olursa siparişini hemen vereceğim. Ayrıca arkadaşımın body kit atölyesi bulunuyor ve burada yan etekleri ve difizör ile ön lip yapacağız istediğimiz gibi ondan sonra da yapılacak bir şey kalmayacak sanırım.

İlk hali biraz çıplak gibiydi.

koliler geldi sabırsızla indirdim.

Actım ve kontrol ettim her birisini

Hemen ağırlıklarını kontrol ettim.

herşeyi yaptıktan sonra direk ustanın yanına gittim.

Bunlarda yeni aldığım halı paspaslar. Fakat tam olarak olmadı ilerleyen zamanlarda kendi paspaslarını alacağım.

Veee biraz uzun oldu fakat yavaştan başladık birşeyle yapmaya bildiğiniz üzere yaylar hakkında hala üretici firmayı beklemekteyim onlardan gelecek cevap olumlu olursa siparişini hemen vereceğim. Ayrıca arkadaşımın body kit atölyesi bulunuyor ve burada yan etekleri ve difizör ile ön lip yapacağız istediğimiz gibi ondan sonra da yapılacak bir şey kalmayacak sanırım.