Olaya bu bakış açısıyla bakanlarda sorun.ESP'si olmayan adam kötülüyo ( Belki ESP li bi araca sadece düz yolda binmiştir, sıkıntılı bi durumda bu nedir ne değildir anlayacak tecrübesi bile yoktur ) , ESP sistemine sahip olan hiç kimse abi bu kötü bişey, gerek yok demiyo .. İlginç , sorun nerde ben çözemedim
Olaya bu bakış açısıyla bakanlarda sorun.
Seat dünyanın en iyi arabasını yapmadığı için olabilir mi?
Ayrıca a'dan z'ye olumlu olumsuz Seat'ı tartışıyoruz. Gayet normal. "Ay hepimizin arabası çok güzel, en iyi Seat" mı yazsın bütün konularda.
Ayrıca forum kuralları gereği büyük harfle yazı yazmak yasaktır.
ben yazımda en iyi araba seat mı dedim..okuduğunu anlamaya çalış biraz ..ayrıca nasıl yazacağımı büyük küçük harf sana sormam bunu senden de öğrenmem burda..tartışacağız tabi ama kaç tane sayfa okuduysam herkes şikayetini yazıyor memnuniyetini yazan adam yok..dışardan misafir girse ''a bu ne ya bu araba çok sorunlu biz almaktan vazgeçelim'' der..burdaki insanlarında ilerki zamanlarda bu arabaları satacaklarını düşünmeniz gerekir...2. elini kendi ellerimizle bitiriyoruz..
Seat dünyanın en iyi arabasını yapmadığı için olabilir mi?
Ayrıca a'dan z'ye olumlu olumsuz Seat'ı tartışıyoruz. Gayet normal. "Ay hepimizin arabası çok güzel, en iyi Seat" mı yazsın bütün konularda.
Ayrıca forum kuralları gereği büyük harfle yazı yazmak yasaktır.
ben yazımda en iyi araba seat mı dedim..okuduğunu anlamaya çalış biraz ..ayrıca nasıl yazacağımı büyük küçük harf sana sormam bunu senden de öğrenmem burda..tartışacağız tabi ama kaç tane sayfa okuduysam herkes şikayetini yazıyor memnuniyetini yazan adam yok..dışardan misafir girse ''a bu ne ya bu araba çok sorunlu biz almaktan vazgeçelim'' der..burdaki insanlarında ilerki zamanlarda bu arabaları satacaklarını düşünmeniz gerekir...2. elini kendi ellerimizle bitiriyoruz..
ıntte buyuk harf kullanma genelde kızma bagırma kufur olarak algılanıyor 🙂