Yeni Leon'da Savrulma Sorunu

getir kantara çıkarak alla alla 🙂 tekniğe gerke yok al sana basit teknik lastik basıncı beğenmiorsan senin bileceğin iş 🙂

Lastik basıncı tam olarak belirleyici bir faktör değil..

sana bir soru: benim connectin kitapçığında diyorki araba yüksüzken 36 ya 34 yap. araba yüklüyken 42 ye 46 🙂 acaba neden 😱

Sorun bu olabilir. Benim hepsi 32psi. Gerçi hava da bi yere kadar=)

ön arka ayarsızlığı yapar hatta şunu söyleym kışlık varsa 37 ye 34 falan yapmak gerekir. kışlıklar normale göre daha fazla hava basıncı gerektiriyor.

sana bir soru: benim connectin kitapçığında diyorki araba yüksüzken 36 ya 34 yap. araba yüklüyken 42 ye 46 🙂 acaba neden 😱

ön arka ayarsızlığı yapar hatta şunu söyleym kışlık varsa 37 ye 34 falan yapmak gerekir. kışlıklar normale göre daha fazla hava basıncı gerektiriyor.

O connect e özel bişey diil ona bakarsan honda s2000nin 50:50 ağırlık dağılımı var ama arkalara daha fazla bas diyor..

sağ sol yapma sen aynı motorlara sahip golf ve leonun ağırlık dağılımlarını bul😀😀

çözüm basit bence ne esp ne bişi istiyor yavaş kullan 😀

o araba arkadan itiş 🙂 bizim kıyasladığımız araçlardaki tek far arka kısmının birinin diğerine nazaran cüzzi miktarda daha ağır olması.

Ayrıca önden çekişli bi arabada örn: golf leon gibi ağırlık dağılımı ne kadar arkadaysa o kadar iyi yol tutar. Emre senin dediğine göre o zaman Leon daha iyi yol tutuyor standart golften..🙂

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt