YENİ LEON MU, SCİROCCO MU, RCZ Mİ ? ACİL YARDIM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mk_32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rcz de o direksiyon varken asla binmem 🙂 ben olsam 2. El leon cupra alırım hepsini sollarım 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.. Devamını bekliyorum.. Biliyorum burası seat sayfası, bende leon aşığı bi insanım.. Sizden ricam duygusal davranmamanız sadece teşekkür ederim..

Rcz de o direksiyon varken asla binmem 🙂 ben olsam 2. El leon cupra alırım hepsini sollarım 🙂

Valla aslında en iyisi oda onun için bi tane petrol sahibinin kızıyla evlenmem lazım 😀😀

Normal kullanım benim dediğim. Tabiki her dk basmak gerekmiyor , o durumda zaten üst limit yok 16 -17 rahat yakılıyordu. Her araç basınca çok yakıyor şuan ki dizel aracımda normal 6-7 basınca 9-10 lt

Hepsi ayrı kulvarda yarışır ama leon başka evli mutlu çoçukluda olsan leon olmasada leon hertürlü gideri var

Beni EDS'ler İYİ Tanır

Ya arkadaşlar birde ben bu seatın mantığını hiç anlamadım
Normal kullanım benim dediğim. Tabiki her dk basmak gerekmiyor , o durumda zaten üst limit yok 16 -17 rahat yakılıyordu. Her araç basınca çok yakıyor şuan ki dizel aracımda normal 6-7 basınca 9-10 lt

İşte herkim olursa olsun dayanamaz ve altındaki cupra'nın gücünü hissetmek ister.. Yani ben olsam dayanamam ve sürekli basmak isterim ki buda bana pahalıya mal olur 🙂

39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt