Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, 2020 Leon FR aracımı geçen hafta 0 teslim aldım. Bu grupta ki kullandığım ilk araç sizlerden ricam bana ne gibi öneriler de bulunursunuz. Araç Dsg Şanzuman , yardımlarınız için teşekkürler .
Arkadaşlar merhaba, 2020 Leon FR aracımı geçen hafta 0 teslim aldım. Bu grupta ki kullandığım ilk araç sizlerden ricam bana ne gibi öneriler de bulunursunuz. Araç Dsg Şanzuman , yardımlarınız için teşekkürler .
Aracınız hayırlı olsun dsg kullanan arkadaşlar daha iyi cevap verirler belirli kullanma yöntemi var
Araçta kullandıkça alışma evresi oluyor ve kullanıma bağlı olarak yakıt değerleri düşüyor ilk başlarda yüksek yakıt tüketimi olması normaldir
Dsg kendini hemen ikinci vitese aldığı için özellikle sıkışık trafikte vitesi Manuel’e alıp kullanmanızı tavsiye ederim böylelikle hemen ikinci vitese geçmemiş ve kavramayı korumuş olursunuz.Stop etmeden önce vitesi boşa yani N konumuna alıp sonra el frenini çekip daha sonra P konumuna getirip stop ettiğiniz zamanda kavramanın ömrünü uzatmış olursunuz..Keyifli ve kazasız sürüşler ️
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.