planci54
Kayıtlı Üye
Kesinlikle katılıyorum yanına bi kaportacı al öle git hatta cünkü bu aralar cok cizip göçük arabaları düzeltip boyatıp piyasaya sürmeye calisiyorlar, ve arabanın koltuklarını dahi cekiştir bazen arka koltugun altındaki tırnak kırık oluyor ve bakmadıgın için bir arkadaşın ailen eşin dostun yapmıştır sanıyorsun, gerekirse yere yat arabanın ön arka tamponuna dahi bak sonucta 0 aliyorsun ve para veriyorsun her türlü cingenligi yap derim BEN <<<Yapan birisi olarak
Aracıda krediyide mümkünse 30+ yaşı olan ailenden birinin üzerine yap yaşını göremedigim için söylüyorum bunuda hem kaskoda hem sigortada cok faydası oluyor
1,4 Tsi Motordan cok memnun kalacagına emin olabilirsin ve eğer istanbul trafigi gibi trafigin yoksa yakıtından hiç korkmana gerek yok, tabi bazılarımız gibi agrasif kullanmıyorsan
Tekrardan Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dilegiyle
Allah razı olsun.. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz arabada.. Yaş 34 kasko ilk kez yaptığımdan 1600 tl çıktı. krediye de vakıftan çektim daha uygun geldi bana. bakalım bugün işlemler biterse bugün alacağım arabayı. :zipla