Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni kasa ibizasinda göğüste kabarma sorunu yaşayanlar
Şu an servisteyim birazdan konuyla alakalı bilgi verirler, ayrıca klimadan koku geliyordu temizlik için 150 TL istediler.
Bir de güncelleme varmış, haberiniz var mı bilmiyorum.
Şu an servisteyim birazdan konuyla alakalı bilgi verirler, ayrıca klimadan koku geliyordu temizlik için 150 TL istediler.
Bir de güncelleme varmış, haberiniz var mı bilmiyorum.
Benim aracın göğsü 2. Kez değişti garantiden 10 15 gün oluyor
Fakat taktıkları göğüs aynı olduğu için yani kalite olarak aralarında pek bir fark olmadığından ben yine kabaracağı kanaatindeyim
Bir daha da değiştireceğimi zannetmiyorum çünkü ufak bir parça değil
Hayırlısı olsun. İnşallah tekrar sorun yaşamazsınız. Ama eğer sorun yinelenirse bu defa para iadesi yada araç değişim talebinde bulunabilirsiniz resmi yollardan.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.