Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnan çok kararsız kaldığım için taktıramıyorum bende .Foto varsa ekleyebilirmisin yaylı halini çok merak ediyorum.5 cmlik hiç kafamda yoktu ama 3 lüklerde hiç belli bile olmuyor yay olup olmadığı diyolar kafam karıştı çok
yüksek kalıcak seninkiler tam tersine 🙂
öyle tahmin ediyorum ama garaj sorunun falan yoksa bide yollarda dikkatli olurum diyosan taktır beşlik
ama 18 le sürtme yapar mı bılmıyorum cunku ön taraf benzınlı motora gore agır oldugundan fazla düşüyor 🙂
Yok ben 5 likten vazgeçtim başım ağrımasın sonradan ya h&r 4 lük yada eibach 3 lük bakalm..ama benm bildğm 16 jantlarla daha indiği arabanın jant büyüdükçe yükselir araç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.