4000 tl idi opsiyonda ben 25 gün önce fr ı alırken öyle demişti bayiler , extradan parça olarak alınıp takıldığında tahminim 6000 den aşağı olmaz , he değermi bence değmezEn sevmediğim şey de dünya devi bir ülke olmamızdan dolayı üretilen arabaların en absürd donanımlısı Türkiye' ye geliyor. Bu sadece Seat ya da Vag grubu araçlar için değil bütün markalarda böyle malesef. İthalat yapanlar neden bu şekilde yapıyor anlamadım halbuki devlet açıklıyor kişi başına düşen milli gelirimiz yükseliyor devamlı, imf' ye borç verecek durumdayız diye. Siz getirin bütün donanım paketlerini 50.000 tl anca edecek arabaya 150-200 bine her türlü alırız biz. Yani demek istediğim o dijital kokpit (sanırım dediğiniz hayalet gösterge) gelmeyedebilir ya da gelirse fiyatını arkadaşın dediği gibi sağlam itelerler.
4000 tl idi opsiyonda ben 25 gün önce fr ı alırken öyle demişti bayiler , extradan parça olarak alınıp takıldığında tahminim 6000 den aşağı olmaz , he değermi bence değmez
ayrıca ek olarak ellerinde ne zamanki biter eski göstergeler ondan sonra gönderirler buraya standart olarak , ellerinde kalan ne olsa buraya yolluyorlar , hondalardaki göçükler sadece buradakilerde varmış öyle bir video izlemiştim
6000TL Olma Sebebi Torpido'da Olan Multimedia Cihazı MIB2 İle Değişiyor Diye Biliyorum. Digital Ekran'ın Navigasyonlu Olması Sağlanıyor.