Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence bunuda bozmuşlar arkadaşlar ya anlıyamıyorum bu seatın politikasını bi zamanlar bi teloda vardı herkes adından söz ederdi araç bi kasa değişti ne adı kaldı nede sanı😕bizim efsane diye adlandırdığımız leon un üstüne çıkartıkları ibiza çakması uzak doğu menşeili yeni leonlar nedendir arkadaş anlayamıyorum he bide şu cupraya bak hani nerde o agrasif durş nerde o korkutucu görünüş bildiğimiz ibizadan tek farkı tek kapı oluşu nereye gidiyor bu seat arkadaşlar 😡
Gözümüz alışacak ama ben kullandığım kasayı çok seviyorum. Koltuklardaki cupra yazısı silinmiş, navigasyon güzel olmuş, sanırım çıkarılabiliyormuş.
Her haliyle POLO GTİ dan daha karizma bence.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.