Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Ferrari 599 GTO

dıştan inanılmaz güzel, içi fotolarda çok güzel değil ama binsem umurumda olacağını da sanmam :D:D

Sezgin sabret babacım, dört elle sarılacam işe eğer düşündüğüm gibi giderse tüm planlar değil kiralamak belki gün gelir alırız bile :)
 
süper bi araç şu ferrari benim patronun oğluda almıştı öle sınırlı sayıda yapılanlarından üç sene önce bir trilyon civarındaydı arabyı istanbul trafiğinde kullanamayınca sattı satış fiyatıda beşyüzelli milyardı yani diğcem oki
bu arabaları getitdirenler kazanıyor hep alan zararda yani
 
Serkan böyle arabada para hesabı yapan sadece alamayanlardır. bu arac sahip olanların parası umurunda bile değildir kanımca.
 
neden trafikte kullanamamış merak ettim.. :D :D
 
Serkan böyle arabada para hesabı yapan sadece alamayanlardır. bu arac sahip olanların parası umurunda bile değildir kanımca.

evet abi o söylediğin krizden önceydi hiç bişeyin hesabı sorulmuyordu ama artık herşeyin hesabını sormaya başladılar :D ama artık herşeyi umusuyorlar
 
kriz zaten garibanı vurdu ferrari alacak bir esnafı dahada zengin etti
 
neden trafikte kullanamamış merak ettim.. :D :D

evi çengelköyde süperlüks bi yalı benim patronun yalısı kanlıca körfezde bu aradaki ki güzergahda her gün bi sorunla karşılaşınca adam en sonunda nefret etti arabadan araba okadar yere yakındıki her yere altı sürtüyordu ferrari sattı land rover sport supercarger aldı ben onu kullandım oda süper bi makina insan gaza basmya korkuyo :)
 
Serkan abi patronunun oğlu olmak varmış.. :D
 
evet ya ama malesef işte belki duymuşsundur neşet yalçın bi ara fenerbahçe asbaşkanıydı kejmanı roberto carlosu getiren kişi
 
Geri
Üst Alt