Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Ferrari 599 GTO

Logical_Election

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2009
Mesajlar
1,347
Yaş
37
İşte en hızlı Ferrari
Sadece 599 Adet Üretilecek Ferrari 599 GTO'nun, Türkiye'de de 599 bin avrodan sipariş edilebileceği bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari'nin gelmiş geçmiş en hızlı yol otomobili olarak dikkatleri üzerine çeken ve 599XX konsepti temel alınarak geliştirilen Ferrari 599 GTO modelinin dünya tanıtımının, Nisan sonunda düzenlenecek Pekin Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, Tofaş çatısı altında Ferrari ve Maserati markalarının Türkiye distribütörlüğünü yürüten FerMas ise dünya tanıtımından önce 599 bin avrodan başlayan fiyatıyla dikkat çeken Ferrari 599 GTO için Türkiye'de sipariş almaya başladığı kaydedildi.

Açıklamada, 670 HP'lik V12 motora sahip Ferrari 599 GTO'nun, 335 km/s'nin üstünde ulaştığı son hız değerinin yanı sıra 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3,3 saniyede tamamlamasıyla dikkat çektiği ifade edildi.

599XX konseptini andıran tasarım ve teknolojik öğeleri gösterişli ve agresif tasarımlı bünyesinde barındıran Ferrari 599 GTO'nun, yılın ikinci yarısından itibaren ilk müşterilerine teslim edilmeye başlanacağı bildirildi.






alıntıdır...
 
On numara duruyor ya..Aah ah Faruk abi,bi Ferrari kiralayamadık seninle..:D
 
bu arabaysa bizimkiler ne yok bizimkiler arabaysa bu ne : )
 
Ferrarinin referance paketine bile razıyım...
 
Geri
Üst Alt