Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
😀😀 bmw askim son donemde clk askina donustu 🙂 askerde bilmem de gelince alirsam ya bmw ya mercedes alicam.benim icin tek iki marka var artik kardesim.seni de bu yola spkucagima emin olabilirsin 😀😀
valla az önce 88 model bir 7 serisi resimlerine baktım birde bnunkilere. 88 model olan bmw bile şarap gibi yıllanmış yıllandıkça daha güzel geliyor göze ama bunun için aynı şey olacağını asnmıyorum. benzer tasarımı bence bmw çok fazla zorladı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.