Ayberk 1800 devirden itibaren max.torkunu verdiği için 3500-4000 devirden sonra hızlanmıyor gibi geliyor.Fakat 1800 devre kadarda ALLAH canını alıyor arkadan biri tutuyor sanki.🙂Akın Abi bu akşam 1.6 TDCI Fodus Sedan kullandım dikkatimi bişey çekti 😀
Yarım gazdan sonra gaz pedalı çalışmıyo bu araçların heralde. Yarım gazdan sonra basınca hiçbişey değişmiyo, yarım gaza kadar tepkileri gayet güzel 😀
Hayırlı olsun Akın kardeşim.Sitedeki ikinci focus sahibi oldun.🙂 Artık yakıt problem değil.Heryere araçla gitmek isteyeceksin.(wc dahil)🙂Şehirler arası bir depo 45 litre 1000 km gittiğimi bilirim.Devamlı yüksek hızlarda 700-750 km yapıyorsun.15000 km bakım aralıkları vermelerine rağmen ben 10000 kmde bir bakıma giriyorum.arkadaşlar bugün itibariyle yeni aracımı teslim almış bulunmaktayım.
focus hb. x-paketli 1.6 tdci, metalik elektrik kırmızı, bi-xenon sürüşe duyarlı farlar, parrod bluuetooth bağlantılı telefon kiti..
ilk dikkati çeken özellikleri tatmin edici perfonmansı ve aşırı ekonomik oluşu..yakıtı ve diğer özellikleri mutlu etti 🙂