koray.cano
Kayıtlı Üye
Maşallah güzel canavar.. Allah kaza bela vermesin.
cok tesekkur ederım saolun güzel yorumunuz ıcın 🙂sizinle gurur duyuyorum desem yeridir parası olupta zevklerine arcayabilen insanları çok takdir ediyorum🙂
cok tesekkur ederım saolun,🙂Allah kaza bela vermesin.Bi aracın diğerlerinden farklı olması ayrıcalık yaratır ister istemez🙂
xx
cok tesekkur ederım saolun 🙂MAŞALLAH,
Hayırlı Olsun Allah kaza bela vermesin İNŞALLAH...
cok tesekkur ederım🙂 yok aynı motor degıl bunlar, ls2 6.0cc 🙂allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.hayalim olan araç. bizdede 1997 trans am vardı 2004 de aynı motor sanırım 5700 cc ?
cok tesekkur ederım saolun 🙂Maşallah Allah kazadan beladan kem gözlerden saklasın.
saol kaanım,ancak gercekten bırdaha m3 falan kesınlıkle almam..benım gözümde 5 para etmez bı araba 🙂Hayirlisi olsun masallah yeni aracin rengi cok hos m3 u aratmayacak bi arac tekrardan hayirli olsun gule gule kullan..
eyvallah kanka cok saol 🙂cok ıyı oldu bu son tercıhın cok masallah masallah
tesekkur ederım,yok onlardan almadım 🙂güle güle kullan maşallah..
pullukçu lardan mı aldın acaba tekirdağ arabası sanırım
çok tesekkur ederım cok saol 🙂Hayırlısı olsun Hakan,
Kazasız belasız kullan...
eyvallah kıvanç cok saol kardesım 🙂 ancak plaka degıstı..sgr almadım bunu 😀hayırlı olsun !! kaza bela cızık kus boku vs vs hıc bı sey sız kullan arabanı inşallah!! plaka o halıylede sana uygun sgr yapman kacınılmaz 🙂
cok tesekkur ederım saolun 🙂Allah kaza bela göstermesin . Güle güle binmeyi nasip etsin.